SUPER KJ-MA
For krevende miljøer

Det originale KJ-MA SYSTEM® avløpssystem leveres også i spesiell utførelse

SUPER KJ-MA er et muffeløst avløpssystem i støpejern. Det har spesiell god bestandighet mot korrosive miljøer. Det er kun innvendig- og utvendig belegg som skiller SUPER KJ-MA fra vanlig standard KJ-MA SYSTEM®.

Om SUPER KJ-MA

Alle deler er innvendig- og utvendig behandlet med polymesiert epoxybelegg (pulver) med en gjennomsnitt tørr tykkelse på minimum 250 µm. Epoxybelegget gir en ikke-porøs overflate med vedheft og jevn tykkelse. Delene er gråblå av farge, innvendig som utvendig.

Spesielle hensyn SUPER KJ-MA, rør og deler bør kobles sammen med syrefaste koblinger med nitril-gummi. Ved kapping av rørene ska snittflaten behandles med zink/epoxy maling. SUPER KJ-MA er registreret med egne NRF-nummer. 

Rør utvendig belegg
Et lag med anti-korrosiv Zinkbelegg 130g/ m2 påført med varme. Deretter lakkert med antrasittgrå acryl-primer med en gjennomsnitt tørr tykkelse på 40 µm.

Rør innvendig belegg
Belagt med en okerfarget epoxy med en gjennomsnitt tørr tykkelse på minimum 250 µm.

Rørdeler, innvendig/utvendig belegg
Alle rørdeler er belagt med en okerfarget epoxy med en gjennomsnitt tørr tykkelse på minimum 250 ym.
 

Kjemiske laboratorier, sykehus, storkjøkken, næringsmiddelindustrien i korrosive miljøer. Ved marklegging for tilknytning til hovedavløp.

Kontakt oss

Andreas Hanson
Representant KJ-MA SYSTEM®
fornavn.etternavn@kjma-system.com
Staffan Ecklein
Representant KJ-MA SYSTEM®
fornavn.etternavn@kjma-system.com
Reservasjon

All informasjon på dette hjemmeside er gyldig på tidspunktet for publiseringen. Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer når som helst og uten forutgående varsel gjøre endringer i produktserier eller installasjonsinstruksjoner som anses som nødvendige for produktforbedringsformål eller av andre grunner som myndighetsinstruksjoner og standard- eller standardkrav. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/trykkfeil kan forekomme. Det vi presenterer i dokumentene våre angående design og installasjon er bare anbefalinger da vi er produsent.