Om oss

Støpejernsavløpssystem for lang levetid og et godt miljø

GUSTAVSBERG RØRSYSTEM AB med sitt norske datterselskap KJ-MA SYSTEM AS er skandinavias ledene organisasjon som arbeider for utvikling og markedsføring av rørsystem i støpejern. 
 

 

Vårt omfattende internasjonale nettverk hjelper oss med å følge utviklingen på det europeiske markedet. Vi investerer løpende i nytt produksjonsutstyr, modeller og verktøy til nye og bedre rørdeler, og tilbehør til rørsystemet. For å gi våre kunder tilfredstillende service lagerholder vi rundt 1000 artikler som alle inngår vårt komplette rørsystem i støpejern for VVS.

 

Vårt rørsystem produseres etter den mest moderne støperiteknikk. Rør og rørdeler kan gjenvinnes til 100% uten kostbare og kompliserte retursystem. Støpejernssystmet er derfor et produkt som er vel tilpasset dagens behov for resirkulering.
 

Er DU miljøbevist, velger DU støpejernsrørsystem fra KJ-MA SYSTEM AS.

Kombinasjonen av et velutviklet system og selskapets kompetanseorganisasjon innebærer at vi kan hjelpe deg med å finne frem til løsninger som gjør en forskjell.
KJ-MA SYSTEM®

Vi er tilgjengelige hver ukedag mellom kl 08.00-16.30 (lunsjstengt mellom 12.00-13.00).
Avvik kan forekomme i helligdager og høytider.

Vi har hovedkontor, sentrallager og produksjon i Sverige/Halmstad. I tillegg til det norske markedet, har vi også salg av produktene våre i Sverige og Danmark.

Vi er produsenter og selger bare produktene våre gjennom grossister. Kontakt oss så hjelper vi deg med å finne din nærmeste grossist.