Personopplysninger og policyer

Forbehold

All informasjon på dette nettstedet er gyldig på tidspunktet for publiseringen. Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer når som helst og uten forutgående varsel, og vi forbeholder oss også retten til å gjøre endringer i produktserier eller installasjonsinstruksjoner som anses som nødvendige for produktforbedringsformål eller av andre grunner, som f.eks. pålegg fra myndigheter og /eller som krever av standarder. Vi tar intet ansvar for faktiske feil eller trykkfeil. Det vi presenterer i dokumentene våre når det gjelder design og installasjon er utelukkende veiledende,  da vi er produsent.

Rettigheter

Dette nettstedet, inkludert illustrasjoner, bilder, brosjyrer, tekster, fotografier, tekniske spesifikasjoner og varemerker som vises her, er underlagt copyright og tilhører Gustavsberg Rörsystem AB. Du kan ikke reprodusere, publisere, oversette eller på annen måte distribuere noen del av nettstedet eller innholdet uten skriftlig tillatelse fra eieren. Hvis dette gjøres, kan det føre til rettsforfølgelse og juridisk sanksjoner. Bilder som omfattes av tredjeparts copyright vises på nettstedet.

Retningslinjer for personopplysninger

Denne personvern- og informasjonskapselpolicyen informerer deg om hvordan vi bruker personlig informasjon sendt til oss, eller personlig informasjon samlet inn av oss online. Denne policyen er tilgjengelig på nettstedet vårt.
Når du deler navn og kontaktinformasjon (for eksempel for- og etternavn, e-postadresse, telefonnummer, postadresse, firma, stillingstittel) med oss, kan kontaktinformasjonen bli lagret av oss. Vi vil bare bruke informasjonen til det du har gitt ditt samtykke til. Dette kan for eksempel være for å kunne håndtere aktuelle saker, sende informasjon eller nyhetsbrev. Du kan avslutte abonnementet på e-post når som helst, enten ved å klikke på abonnementslinken i e-postene du mottar, eller ved å kontakte oss direkte på marked@gustavsberg-ror.se.
Navn og kontaktinformasjon blir aldri gitt til uvedkommende. Informasjonen din er konfidensiell og behandles med største respekt for personvernet ditt. Informasjonen din blir normalt slettet eller anonymisert når den ikke lenger er nødvendig for formålet som vi samlet den inn for, eller når vi ikke lenger har legitime grunner til å lagre den videre.
Du har alltid rett til å vite hvilken informasjon som er lagret om deg. Du har også rett til å bli slettet, få dine personlige opplysninger rettet eller begrenset i vårt register hvis ønskelig. For mer informasjon om våre lagrede personopplysninger, kontakt personopplysningsansvarlig (KJ-MA SYSTEM AS).

Informasjonskapsler (cookies)

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Informasjonskapsler brukes til å samle inn statistikk om våre besøkende og gi tilgang til medlemssider.

Vi bruker Google Analytics, en webanalysetjeneste levert av Google Inc., for å analysere trafikken på våre nettsteder. Vi gjør dette for å kunne følge utviklingen av nettstedet vårt og forbedre, tilpasse oss behovene og effektivisere brukeropplevelsen for besøkende på nettstedet. Informasjonskapsler brukes til dette, som muliggjør analyse av de besøkendes bevegelsesmønster og atferd på nettstedet.
 
Session cookie: Holder oversikt over om du er logget inn på nettstedet vårt og for å tilpasse innholdet på nettstedet basert på dine tidligere valg.
Statistikkake: Brukes til å måle trafikk og surfeatferd, f.eks. om du har besøkt nettstedet vårt før eller ikke, og skape forståelse for hvordan individuelle besøkende bruker nettstedet vårt.
Sosiale mediekaker: Knapper på nettstedet vårt gir deg muligheten til å dele innhold på sosiale medier (Facebook, Twitter, Google+). Disse tjenestene plasserer en tredjeparts informasjonskapsel på nettstedet vårt.
 
Vi bruker også annonseringstjenesten Google Ads for å kunne gjøre oppmerksom på produktene og tilbudene våre på eksterne nettsteder med annonseringsmidler. Google Ads bruker "informasjonskapsler" for å måle resultatet av annonser, spore annonseklikk og mønstre. Hvis du klikker på en annonse, tildeles du en informasjonskapsel-ID og deretter lagres analyseverdier knyttet til den respektive informasjonskapsel-ID-en. Informasjonen brukes ikke til å identifisere deg som person og lagres ikke lenger enn nødvendig. Vi kan verken identifisere individet eller samle inn personlig informasjon via tjenesten, men vi leverer annonseringsstatistikk fra Google basert på tildelte informasjonskapsel-IDer. Ved hjelp av Google Ads får vi full oversikt over annonseringskampanjene våre og kan måle hvor vellykket vårt annonseringsarbeid er (gjennom for eksempel antall annonseinntrykk, antall klikk og antall konverteringer). Vi bruker Google Ads til å vise annonser som er av interesse for deg, for å gjøre nettstedet vårt mer relevant for deg som besøkende.
 
Hvis du ikke vil lagre informasjonskapsler, er det flere måter du kan forhindre det på.
•    I nettleserinnstillingene kan du forhindre at informasjonskapsler lagres. Vær imidlertid oppmerksom på at noen nettsteder fungerer dårligere uten informasjonskapsler. For eksempel at det kan gjøre tilgang til medlemssider vanskeligere og at visse funksjoner slutter å fungere.
•    Du kan fjerne informasjonskapsler fra harddisken din. Det betyr imidlertid at innstillingene du har gjort på noen nettsteder ikke lenger eksisterer.
•    Hvis du har en nyere nettleser, har den ofte støtte for såkalt privat surfing (inkognito). Dette betyr at alle informasjonskapsler tømmes hver gang du lukker nettleseren.